Начин на приготвяне
За доматения микс почистете доматите и ги нарежете на малки кубчета (приблизително 5мм Х 5мм).
Нарежете чесъна на възможно най-ситно и повторете същото с босилека.
Добавете и вече ситно нарязания риган.
Добавете чесъна, наситнения риган, босилека и зехтина към нарязаните на кубчета домати и подправете на вкус със сол и черен пипер.
Самата Bruschetta Con Pomodoro.
Леко намаслете и запечете на скара тосканския хляб и намажете с чесън.
С помощта на ръката ви поставете равномерно доматеният микс на грилованите брускети.
Прехвърлете гарнираните брускети върху чиния за предястия и украсете с листа пресен босилек.
Завършете тосканска брускета с домати с морска сол, черен пипер и екстра върджин зехтин.