Начин на приготвяне
В голяма тенджера загрейте зехтина и добавете наситнения лук с щипка сол.
Задушавайте няколко минути, след което добавете наситнения чесън и гответе още няколко минути.
Добавете нарязаните на дребно моркови и целина. Задушете зеленчуците за около 3 - 4 минути, след това добавете обелените и нарязани на кубчета домати.
Добавете бульона и пилешкото месо, също нарязано на кубчета и овкусете със сол и черен пипер.
Намалете котлона и оставете вкусната пилешка супа да къкри 15-20 минути. Накрая добавете дребната сурова паста и гответе около десеттина минути или според указанията на опаковката.
Готовата тосканска пилешка супа поръсете със ситно нарязаните пресен магданоз и листа от целината.
Бон Апети, рагаци!
Коментари