Яйчен чай – пунш

25/02/2014
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 237
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • чай - 6 ч.л.
  • яйца - 2 бр. жълтъци
  • захар - 35 г
  • орехи - 1 ядка счукана
  • ром - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте чая с 500 мл вряла вода. Прецедете отварата след 5 минути и я оставете да изстине.

Разбийте жълтъците със захарта на пяна и ги смесете с чаената отвара. По желание добавете малко ром в питието и го сервирайте в чашки за пунш.

Поръсете с малко счукани орехи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар