Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет от пушена скумрия и извара

Пастет от пушена скумрия и извара

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Пастет от пушена скумрия и извара
Снимка: Албена Асенова
2 / 3
29/09/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
6
"Пастетът от скумрия се консумира намазан върху препечена филийка - наистина наслада за небцето И пазете котката далеч!"

Необходими Продукти

  • пушена скумрия - 250 г
  • червен лук - 1 глава
  • извара - 200 г
  • майонеза - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер - смлян
  • лимонов сок - от половин лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пушената скумрия се почиства от кости и кожа, нарязва се на парченца.

Слага се блендер заедно с червения лук, скилидките чесън, изварата и майонезата.

Всичко се пасира до кремооразна смес.

Пастетът се овкусява със сол на вкус, смлян черен пипер и лимонов сок, след което отново се разбърква.

Пастетът от скумрия се консумира намазан върху препечена филийка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: