Чийзкейк с козе сирене

30/03/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо763
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите се смилат на брашно и се размесват с разтопеното масло. Получената смес се разпределя върху дъното на форма и се оставя в хладилника. Желатинът се накисва в 3 супени лъжици вода, докато набъбне и се разтапя на водна баня.

Двата вида сирене се разбиват. Към тях се добавят киселото мляко, яйцата, едно по едно, сокът и настърганата кора от лимона, наситнените ментови листа и желатинът.

Сместа се разбива, докато се получи пухкав крем и се изсипва върху блата. Пече се един час на 165 градуса. Изстиналият кейк се оставя в хладилника за няколко часа, като преди сервиране се наръсва с пудра захар. подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар