Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бишкотена торта»Бишкотена торта със сметана и крема сирене

Бишкотена торта със сметана и крема сирене

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Бишкотена торта със сметана и крема сирене
Снимка: мими
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • бишкоти - 24 бр. Савоярди
  • за крема
  • сирене - 250 г Филаделфия
  • захар - 5 - 6 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • сметана - 300 г заквасена
  • ванилия - 1 пакетче
  • кафе - 2 ч.ч. Еспресо
  • ром - 60 мл
  • какао
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сиренето със захарта. Прибавете яйцето, ванилията и сметаната. Разбъркайте.

Потопете бишкотите в смесеното с рома кафе и подредете един пласт в правоъгълна форма. Намажете с крем.

Отново подредете потопените в сместа бишкоти и намажете с крем. Редувайте докато продуктите свършат. Отгоре трябва да завършите с пласт от крема.

Оставете бишкотената торта за 24 часа в хладилника.

Поднесете бишкотена торта със сметана и крема сирене на вашите гости, поръсена с какао.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

веси
веси
А яйцето сурово ли остана ?
30.07.2015 01:46