Бишкотена торта със сметана

Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9719
Бишкотена торта със сметана
Снимка: Христилияна Димитрова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Първите петима, които дойдат с празна чинийка, получават парче от любимата ни бишкотена торта със сметана"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 400 г
  • течен шоколад - 400 г
  • сметана - 400 г
  • прясно мляко - 500 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се затопля. Всяка бишкота се потапя в топлото мляко и се реди във форма за торта с ринг.

Първо се редят бишкотите отстрани. На тези бишкоти се изрязва малко от едната страна, за да могат по-хубаво да се наредят.

След като са наредени тези от страни се редят по дъното.

Сметаната се разбива и след това към нея се прибавя течният шоколад. Разбива се хубаво с миксера.

С готовия крем се мажат бишкотите. Така се редува бишкоти - крем, като се завършва с крем.

Отгоре поръсих с пръчици.

Сглобената бишкотена торта се оставя за няколко часа. След това се маха рингът и се реже.

Бишкотената торта със сметана е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: