Магданозено масло

Марина НордМарина НордГотвач2689
07/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 144
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се нарязва на много дребно. Маслото се размачква и се смесва с магданоза, като той равномерно се разпределя навсякъде в маслото.

Добавя се лимоновият сок. Оформят се топчици, които се съхраняват в хладилника.

Магданозеното масло се препоръчва за сервиране към панирана риба или с препечени филийки.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар