Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Дипове»Сос тартар с аншоа

Сос тартар с аншоа

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Сос тартар с аншоа1 / 2
18/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Допълнете любимото си рибно ястие с този ароматен сос, така правят добрите кулинари"

Необходими Продукти

  • майонеза - 400 г
  • кисели краставички - 5 бр.
  • магданоз - ½ връзка
  • горчица - 2 ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • аншоа - 100 г (от консерва)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краставичките и магданозът се нарязват на дребно, добавят се горчицата и майонезата.

Сместа се посипва с черен пипер и се разбърква добре.

В соса се добавят нарязаните и намачкани на пюре рибки.

Сервира се с пържена риба и със студени ястия от риба, подходящ е и за печени зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: