Начин на приготвяне
Първото, което правим, е да си измием много добре всички продукти.
Поставяме в съд яйцата и ги сваряваме.
Доматите, краставиците, зеления лук и репичките почистваме и нарязваме според вкуса ви.
Айсберга се накъсва, но можем и да нарежем на по-едро.
В дълбок съд или по дълбока чиния си поставяме Айсберга, отгоре доматите, краставиците, репичките, зеления лук и леко разбъркваме.
Приготвяме си дресинг от оцета, балсамовия оцет и зехтина и обливаме салатата, като посипваме и с малко сол.
Разбъркваме внимателно.
Нарязваме си яйцето на четири и поставяме отгоре върху зеленчуковата салатката, която пие поне 3 ракии...
Помежду нарязаните парчета яйца си поставяме и по една маслинка, за да завършим салата Айсберг с краставици, домати и яйца.