Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други десерти»Печена тиква»Печена тиква с ядки в еър фрайър

Печена тиква с ядки в еър фрайър

Печена тиква с ядки в еър фрайър
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Печена тиква с ядки в еър фрайър - вкусна класика, приготвена в иновативен уред."

Необходими Продукти

  • тиква - 300 г цигулка
  • захар
  • канела
  • орехи - 1/2 шепа
  • фъстъци - 1/2 шепа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме си тиквата от кората, семките и нарязваме на по-тънки парчета.

Поставяме хартия за печене в уреда и подреждаме толкова парчетата, колко поеме.

Всяко парче тиква поръсваме с малко захар и канела, след което включваме уреда еър фрайър на 180 градуса за 30 минути.

След като изтече времето обръщаме парчетата печена тиква и отново печем на 180 градуса за 20 минути.

Вадим парчетата, подреждаме в чиния и поръсваме с орехите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: