Фурми в тесто

ДимаДимаНовак
19/07/2011
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 126
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурмите се потапят в коняк за около половин час и се махат костилките. Разделяме фурмите на две, в средата на всяка фурма се поставя по една орехова ядка и се съединяват.

Бутер тестото се нарязва на 30 лентички с ширина около 2 см. и дължина 10 см. На всяка лентичка тесто се слага по една фурма и се навива на руло.

Пече се в предварително загрята фурна на 200 С.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар