Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Вкусна гъбена разядка с яйца и майонеза

Вкусна гъбена разядка с яйца и майонеза

Вкусна гъбена разядка с яйца и майонеза
Снимка: Зорница Христова Михова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
1 мин.
Общо
16 мин.
Порции
4
"Вкусна гъбена разядка с яйца и майонеза за закуска, обяд и вечеря и за добро настроение"

Необходими Продукти

  • гъби - 500 г от консерва или пресни печурки
  • яйца - 2 бр. сварени
  • горчица - 1 ч.л.
  • майонеза - 200 г
  • лук - 1 глава
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гъбите на ситно и ги сваряваме /ако са пресни/.

Нарязваме лука и го смесваме с гъбите.

Прибавяме майонезата, нарязаните сварени яйца, сол и пасираме с блендер.

Добавяме горчицата и добре разбъркваме до хомогенна смес.

Оставяме да престои апетитната разядка за около час в хладилника.

Сервираме намазана върху филийки хляб или сухари.

Добър апетит с вкусна гъбена разядка с яйца и майонеза!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: