Начин на приготвяне
За тази уникална Шарлота разбийте първо сладкарската сметана до пухкав крем с помощта на миксер, след което добавете заквасената сметана и продължавайте да разбивате до хомогенност.
Добавете 1/2 от желатина, разтворен по указаният на пакета начин.
Разбъркайте до хомогенност.
Обелете портокала и кивито, почистете ягодите.
Нарежете плодовете на подходящи парченца.
Потопете бишкотите от едната страна в топло кафе.
Облепете стените на тава с падащ ринг с бишкоти /захарната част да сочи навън/.
Наредете бишкоти и за основа на бишкотената торта.
Намажете с 1/2 от крема.
Сложете половината от плодовете и боровинковото сладко.
Наредете ред бишкоти, отново потопени в топло кафе.
Сложете и останалата част от крема.
Гарнирайте вкусната Шарлота с парченца плодове.
Полейте с останалата част от желатина.
Поръсете с кокосови стърготини.
Преди да поднесете празничната Шарлота, охладете!