Шарлота с малини

Шарлота с малини
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
7
"Ето я и любимата ни шарлота в свеж вариант с малини"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 2 пакета (по около 300 г)
  • сметана - 400 мл
  • дулсе де лече - 1 буркан (340 - 370 г)
  • желатин - 1 пакет (10 г)
  • малини - пресни
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отворете буркана с дулсе де лече и намажете по краищата дъното на формата.

Залепете бишкотите, като обиколите цялата форма. В купа разбийте сметаната и когато стане твърда, добавете останалото дулсе де лече.

Пригответе желатина според указанията и сложете и него. Разбъркайте добре.

Сглобете бишкотената торта, като покриете дъното с бишкоти, напоени за кратко в прясно мляко.

Изсипете част от крема, подредете малини, пак бишкоти и така до изчерпване на продуктите, като завършете с крем и отгоре красиво украсете с малини.

Оставете вашата торта минимум 12 часа в хладилника.

Шарлотата с малини е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: