Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Руски месен ордьовър

Руски месен ордьовър

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Руски месен ордьовър1 / 2
21/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • шунка - 100 г
  • свински език - 100 г (сварен)
  • телешко месо - 100 г (сварено)
  • пилешко месо - 100 г (сварено)
  • яйца - 2 бр. (сварени)
  • чесън - 2 скилидки
  • желатин - 30 г
  • бульон - 500 мл месен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се накисва в 50 милилитра вода. След като набъбне, се смесва със затопления бульон.

В купа се слагат нарязаните на тънки ленти шунка, телешко месо, свински език и пилешко месо.

Яйцата се режат на четвъртинки, чесънът се реже на ситно и се добавят към месните продукти.

Заливат се с желето и се оставят за 4 часа в хладилника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

дидо
дидо
мале колко ракия ще изпие това
18.11.2014 19:01
2