Начин на приготвяне
Морковите и ябълката се обелват, нарязват се на ситни кубчета или се настъргват на ситно.
Смесват се със сварения фасул и се залива със смес от лимоновия сок и олиото.
Поръсва се с нарязан на ситно магданоз.
Морковите и ябълката се обелват, нарязват се на ситни кубчета или се настъргват на ситно.
Смесват се със сварения фасул и се залива със смес от лимоновия сок и олиото.
Поръсва се с нарязан на ситно магданоз.
Коментари
Нямам нищо против инпровизацията ти но с каквито и да е продукти да се прави руска салата един от основните продукти е майонезата.
А салатата звучи лека и свежа - аз лично бих предпочел наренданията вариант на ябълките и морковите (по-добре поемат подправките което е решаващо за добрият вкус)