Начин на приготвяне
Често у дома обичаме да си приготвяме домашни торти. Тази невероятна торта с пудинг и желирани бонбони е една от любимите ми.
Пригответе си я и ще си оближете пръстите!
Пудингите се приготвят според указанията на опаковката с 500 грама прясно мляко за всеки и захарта. След като се сгъстят и станат готови, ги сваляме от котлона.
Приготвяме си форма за торта със свалящ се борд. Слагаме вътре единия блат за торта и заливаме с пудинга с вкус на карамел. Слагаме втория блат и заливаме с другия крем с вкус на крем брюле.
Накрая завършваме с последния блат за торта.
На водна баня разтопяване на котлона млечния шоколад.
Накрая го заливаме върху последния блат отгоре и разстиламе равномерно с шпатула. Нарязваме на шайби плодовете и украсяваме тортата.
Накрая слагаме и желираните бонбони и поръсваме с кокосовите стърготини за завършек. Слагаме готовата торта в хладилника да се стегне добре за няколко часа, а най-добре за цяла нощ.
На следващият ден разрязваме и сервираме. Вкусът на тази торта с двоен крем пудинг е невероятна! Добър апетит!
Коментари