Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Кесадия с Пеперони

Кесадия с Пеперони

Кесадия с Пеперони
Снимка: Албена Асенова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Кесадия с Пеперони - хрупкава отвън, мека и преливаща от гауда вътре"

Необходими Продукти

  • тортили - 2 бр.
  • краве масло - 1 с.л.
  • доматен сос за пица - 4 с.л.
  • настъргана гауда - 1 к.ч.
  • пеперони - 70 г
  • черни маслини - 5 бр. без костилка
  • босилек - листа пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган загрейте маслото и сложете едната тортила. Намажете я с готов доматен сос, наредете тънко нарязани резенчета пеперони.

Поръсете с настъргана моцарела, нарязани черни маслини и пресни листа босилек.

Покрийте с втората тортила. След това обърнете кесадията, за да може и горната тортила да се запече.

Кесадията трябва да стане хрупкава, а гаудата да се размекне.

Сервирайте нарязана кесадия с Пеперони.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: