Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Кажун паста - лесна паста за всеки

Кажун паста - лесна паста за всеки

Иван ПауновИван Паунов
Чирак
851k145
Кажун паста - лесна паста за всеки
Снимка: Иван Паунов
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Кажун паста - лесна паста за всеки и изцяло веган"

Необходими Продукти

  • лук на прах - 1 ч.л.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол
  • кокосово мляко - 200 мл без захар
  • паста - 400 г пене са чудесен вариант )
  • заместител на сирене - 50 г (люспи от мая)
  • зехтин - за запържване
  • магданоз - пресен
  • чери домати - 200 г
* мерки и количества

Видео към рецептата

Начин на приготвяне

Сваряваме пастата ал денте. Нарязваме чушките на ивици и я запържваме в зехтин.

Разполовяваме чери доматите и ги прибавяме към чушките, като поомекнат, овкусяваме със сухите подправки.

Заливаме с малко вода от сварената паста и кокосовото мляко.

Като се редуцира за 10 мин, прибавяме и заместителя на сирене, който ще прибави кремава консистенция и лек аромат на морски дарове.

Презентираме в дълбока чиния, като поръсваме с още от маята и пресен магданоз.

Да ви е сладко с тази веган Кажун паста.

Вижте още вкусни идеи за паста с домати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: