Начин на приготвяне
Нарежете кашкавала за паниране на парчета с дебелина около 1 см. Използвайте плътен и твърд кашкавал. След това в суха купа сложете съставките за панировката - галета, царевичен грис, куркума, черен и червен пипер и сол на вкус. Разбъркайте ги добре.
В друга купа разбийте яйцата и добавете към тях сол и черен пипер.
Включете уреда Инстант Пот на 180 градуса.
Вземете една от корите и я разрежете на две. Обвийте едно парче кашкавал в нея и го потопете в яйце, после в панировка, после отново още веднъж в яйцата и още веднъж в панировката. Това направете с всички парчета. Намазнете кошницата на уреда с малко олио и наредете кашкавала в нея. Печете за 7 мин. панирания кашкавал в Инстант Пот от едната страна, обърнете ги и изпечете за за 5 мин. и от другата. Бон апетит!
Вижте също важни съвети при избор на кашкавал.