Начин на приготвяне
Насладете се на много вкусен и сочен гигантски сандвич с домашен сос! За соса сложете в дълбок съд: зехтина, сокът от лимона, яйцето, чесъна, сол и пасирайте бавно, като движете пасатора бавно нагоре. След това оставете соса за 10-15 мин в хладилника.
Ако подготвения селски хляб не е топъл и се е втвърдил, напръскайте го с вода, и го запечете за 10 мин на 100 градуса.
През това време, нарежете домата на тънки полумесеци, и когато хлябът е готов, разрежете го през средата, намажете го хубаво със сос и от двете страни.
И започваме, като нареждаме листа маруля в долната му част, след това домата и всичките колбаси. На края, разтопете чедъра на ниска температура и го изсипете върху колбасите равномерно, захлупете с другата половина, ако желаете намажете с разтопено масло топлия сандвич.
Да ви е сладко! Вижте също как се размразяват хлебчета за сандвичи.