Пача

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
29/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 809
  • Преглеждания за месеца268
  • Преглеждания за седмицата108
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинска глава - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • корени - за супа
  • сол - на вкус
  • дафинов лист - 2 бр.
  • черен пипер - няколко зърна
  • бахар - 2 - 3 зърна
  • оцет - на вкус
  • чесън - 1 глава
  • хрян - настърган
  • зехтин - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
* мерки и количества
Пача

Начин на приготвяне

Нарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките.

Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус.

Залейте месото с чорбата и оставете да замръзне. Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян.

По същия начин може да направите и пача от свински крака.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар