Салата от варено цвекло, орехи и ябълка

Доника
Доника
Новак
13/12/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 132
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте червеното цвекло и го сложете в тенджерка с достатъчно вода, докато се свари на котлона. След това го охладете и внимателно го обелете.

Настържете цвеклото, ябълката в купа и объркайте с натрошени ситно орехи.

Разбийте съставките за дресинга, като може да намалите или да увеличите някоя от тях. Залейте салатата, объркайте и оставете да се овкусява за около 30 минути, преди да поднесете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Марина
Марина
09.09.2015 21:27
Може да цвеклото да не се вари.По-полезно е.
0
0