Пържени филийки с шунка

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пържени филийки с шунка2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Пържени филийки от съвсем друго ниво - с ароматна плънка, която буквално се топи в устата"

Необходими Продукти

  • хляб - около 700 г сух
  • шунка - 400 г
  • яйца - 2 бр.
  • прясно мляко - 1 к.ч.
  • брашно - 2 с.л.
  • сол - 1 шипка
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба на 8 филии, след което нарежете шунката на 4 тънки резена.

Между всеки 2 филии слагайте по парче шунка. За да не се разпаднат при пърженето, трябва да ги вържете леко с бял конец.

Потапяйте филиите в смес от разбитите яйца, мляко и сол, която сте сгъстили с брашно.

Изпържете ги до готовност в сгорещена мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Ми дайте дая видя
12.10.2022 19:47