Печени патладжани с розмарин и риган

Марина НордМарина НордГотвач2689
20/06/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо282
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се измиват, подсушават се и се разрязват на две по дължина. Напръскват се със зехтин и се поръсват с риган.

Слагат се в тава, постлана с хартия за печене, като половинките патладжани се притискат една към друга, а между тях се слага по един стрък розмарин.

Пекат се 20 минути на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар