Начин на приготвяне
Месото се оставя за 10 минути във фризера и се реже с остър нож на тънки парченца с дебелина половин сантиметър. Начукват се. Джинджифилът се настъргва на ситното ренде.
Смесва се с лимоновия сок, половината от зехтина, солта, сусама и с тази марината се намазва всяко парче месо. Оставя се за 10 минути. Чушките се нарязват на тънки ленти и се запържват в останалия зехтин за 4 минути.
Приготвя се сос, като медът се загрява съвсем леко за 2 минути, добавя се соевият сос, кетчупът и оцетът. Добавя се ситно нарязаният чесън и се сваля от котлона. Прецежда се и се добавя зехтинът.
Месото се запича на грил тиган, като се пече по минута и половина от всяка страна. Върху всяко парче месо се слагат по няколко ивици чушка. Завиват се на рулца и се фиксират с клечки за зъби. Сервират се топли със соса.