Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фарфале с пушена сьомга и хайвер

Фарфале с пушена сьомга и хайвер

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Фарфале с пушена сьомга и хайвер1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • масло - 40 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • лук - 2 глави шалот
  • бяло вино - 150 мл
  • сметана - 200 г
  • сьомга - 125 г пушена
  • фарфале - 400 г
  • копър - 2 с.л.
  • хайвер - 30
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото, добавете зехтина и лука и пържете за 6-7 минути. Сипете виното, увеличете котлона и кипнете за 2-3 минути.

Махнете от огъня и смесете със сметаната и нарязаната сьомга. Овкусете със сол и черен пипер. Сварете пастата и я отцедете.

Загрейте соса и сипете фарфалето вътре, разбъркайте добре, добавете малко вода и продължете да разбърквате. Прибавете хайвера и копъра и сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: