Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Папарделе с прошуто и манатарки

Папарделе с прошуто и манатарки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Папарделе с прошуто и манатарки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Паста с божествен вкус и аромат"

Необходими Продукти

  • папарделе - 400 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
  • манатарки - 250 г
  • прошуто - 250 г
  • сметана - 150 мл
  • магданоз
  • пармезан
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно загрейте зехтина в тиган, добавете чесъна и гъбите, задушете ги за 4 минути.

Добавете прошутото и го прибавете към гъбите. Сипете сметаната, магданоза и овкусете със сол и черен пипер.

Кипнете и гответе 1 минута. Отцедете пастата и я прибавете към вкусния сос. Разбъркайте, поръсете с пармезан и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: