Каруру

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Каруру1 / 2
14/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • бамя - 250 г
  • лук - 2 глави стар
  • чесън - 2 скилидки
  • фъстъци - 1 с.л. смлени и запечени
  • кашу - 1 с.л. смляно и запечено
  • джинджифил - 2 - 3 см парче
  • скариди - 150 г едри
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте възможно най-ситно парчето джинджър, чесъна и лука, добавете смлените и запечени ядки и запържете цялата смес в зехтин.

След омекване на лука добавете предварително сварените за минута и отцедени скариди. Гответе и след 10-15 минути прибавете почистената и нарязана бамя.

Долейте 1 ч.ч. топла вода, покрийте съда и оставете да се готви около 1 час на не силен котлон. Разбърквайте регулярно по време на готвенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: