Каноли с малини

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Каноли с малини2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • сметана - 200 г
  • маскарпоне - 100 г
  • малини - 500 г
  • пудра захар - 4 с.л.
  • бутертесто - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва тънко и се реже на ивици с широчина около 4 сантиметра. Ивиците навиват около метална точилка или дръжки на метални прибори за сервиране. Пекат се 10 минути на 220 градуса.

Оставят се да се охладят и се свалят от металните форми. Приготвя се крем, като половината малини се намачкват и се смесват с маскарпонето и пудрата захар.

Сметаната се разбива и се добавя към сместа. С шприц се пълнят тръбичките от бутер тесто. Останалите малини се пасират и с тях се поливат канолите. Сервират се веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: