Пълнени люти чушки

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
22/09/2015
"Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Това мезе е изумително предизвикателство за сетивата, което няма да ви остави равнодушни!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 329
  • Преглеждания за месеца171
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Чушки

Начин на приготвяне

Измийте чушките и ги разполовете на две, като ги почистите от семките. В отделна купа смесете Горгонзолата с крема сиренето, докато се получи хомогенна смес.

След това чрез пош рапределете сместа в разполовените чушки. Всяка от чушките увийте в парче бекон. Подредете ги в голяма тава и ги оставете да се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Когато са готови, може да ги гарнирате с кетчуп.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
27.06.2016 14:13
Какво ли не пълнят хората.
0
0