Картофи с копър в гювече

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
19/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 328
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювечета

Начин на приготвяне

Измийте добре картофите, подсушете и ги порете с олиото. Разпределете ги в глинени гювечета. Сложете във фурната и загрейте фурната на 220 градуса. Печете около 25-30 минути.

В купа разбъркайте настъргани кашкавал със сметаната, нарязаните лук и копър.

Разпределете сместа върху гювечетата, намалете фурната на 180 градуса и печете още около 20 минути.

Цветна белачка за картофи и краставици
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветна белачка за картофи и краставици
2.49 лв.
Виж ››

Превърнете беленето на плодове и зеленчуци в детска игра с помощта на тази цветна и удобна за употреба картофобелачка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар