Пиле в халогенна фурна

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
01/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 884
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • за маринатата
  • сок от ананас - 1/2 ч.ч.
  • джинджифил - 2 с.л. настърган
  • соев сос - 1 с.л.
  • сол
  • розмарин
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрийте пилето с указаните продукти и го оставете 2 часа в хладилника, за да ги поеме. След това извадете и оставете месото 15 минути на стайна температура.

Поставете в тенджерата около 100 мл вода и закрепете долната скара. Поставете пилето на нея и пуснете фурната за четиридесет минути на 240 градуса. Ако пилето е по-малко, времето за печене ще е по-кратко.

След като пилето се изпече от едната страна, го обърнете, за да се изпече за четиридесет минути и от другата.

Извадете от фурната и оставете да се охлади. Сервирайте с гарнитура по ваш вкус.

Комплект вилица и шпатула за скара-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект вилица и шпатула за скара
9.90 лв.
7.62 лв.
Виж ››

От вас се иска само да загреете скарата и приготвите продуктите, за всичко останало може да ползвате този качествен комплект вилица и шпатула за скара

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар