Торта с мед и извара

24/11/2015
"Страхотна комбинация между мед и извара, в която ще се влюбите от първото парче "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 052
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа пресяваме брашното, прибавяме разтопеното масло, захарта и 1 с.л. вода.

Омесваме продуктите и оставяме са почине – 30 минути.

Разточваме на кора с диаметъра на малка тавичка и прехвърляме в нея.

Смесваме изварата и меда, прибавяме разбитите яйца и половината от канелата.

Изсипваме върху тестото и поръсваме с останалата канела.

Печем 35 минути във фурна на 170 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Криси Черникова
Интересно предложение :)
0
0