Юфка с мляко и сирене

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
15/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 966
  • Преглеждания за месеца546
  • Преглеждания за седмицата143
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се кипва и в него се добавя солта. Добавя се юфката, която ако е необходимо, е предварително натрошена на по-малки парченца.

Сварява се до омекване, но се внимава да не се развари прекалено много, за да не заприлича на каша.

Оставя се в съда, в който се е варила, за да поеме прясното мляко. Слага се маслото и се оставя да се разтопи в горещата юфка.

Сервира се гореща, като във всяка порция юфка се добавя ситно натрошено сирене.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар