Юфка с мляко и сирене

Марина НордМарина НордНовак1219
15/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 145
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се кипва и в него се добавя солта. Добавя се юфката, която ако е необходимо, е предварително натрошена на по-малки парченца.

Сварява се до омекване, но се внимава да не се развари прекалено много, за да не заприлича на каша.

Оставя се в съда, в който се е варила, за да поеме прясното мляко. Слага се маслото и се оставя да се разтопи в горещата юфка.

Сервира се гореща, като във всяка порция юфка се добавя ситно натрошено сирене.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар