Магданозено песто

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
232
1k
674
1k
1
12/01/2016
"Просто го направете - ще се влюбите във вкуса му "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 126
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате и наситнявате всички твърди съставки. Поставяте ги в тясна купичка.

Добавяте подправките и пасирате всичко добре, докато се получи еднороден сос от магданоз.

Пробвайте как е на вкус и прибавете още подправки, ако е нужно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Боряна
Боряна
31.01.2020 18:58
Тъкмо го направих за пръв път. На малката ми дъщеричка много й хареса. Мисля си, че може да стане вкусно и с малко лимонов сок и бяло сирене. Ще се пробва другия път :)
0
0
Величка Щърбанова
Любимо ми е. Не хвърлям стръковете на магданоза, а ги блендирам точно както го правиш и ти. Единствената разлика е само това, че аз прибавям и няколко люспи пармезан в сместта. Пробвай, придобива по-различен вкус. :)
0
0
Марина
Марина
15.01.2016 16:09
Бързо, лесно и много вкусно. Определено е по-достъпно от другите видове песто. На мен обаче ми трябваше повечко чесън :)
1
0