Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боряна
Боряна
Тъкмо го направих за пръв път. На малката ми дъщеричка много й хареса. Мисля си, че може да стане вкусно и с малко лимонов сок и бяло сирене. Ще се пробва другия път :)
31.01.2020 18:58
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Любимо ми е. Не хвърлям стръковете на магданоза, а ги блендирам точно както го правиш и ти. Единствената разлика е само това, че аз прибавям и няколко люспи пармезан в сместта. Пробвай, придобива по-различен вкус. :)
25.08.2017 10:39
Марина
Марина
Бързо, лесно и много вкусно. Определено е по-достъпно от другите видове песто. На мен обаче ми трябваше повечко чесън :)
15.01.2016 16:09
1