Пухкав кашкавал на фурна

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
45
9
1
18/01/2016
"Ще ви покажем вкусна кулинарна магия, която се приготвя само с 200 г кашкавал и малко въображение "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 351
  • Преглеждания за месеца1320
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разделят на белтъци и жълтъци. Към жълтъците се прибавят прясното мляко, брашното и черният пипер.

Белтъците се разбиват на сняг.

Кашкавалът се настъргва на ренде (от едрата страна). Всичко се смесва и получената пухкава каша се изсипва в малка тавичка, в която предварително е сгорещена мазнината.

Пече се в силна фурна за кратко време.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар