Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Паниран кашкавал на фурна

Паниран кашкавал на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Паниран кашкавал на фурна1 / 2
25/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Ето как може да приготвите паниран кашкавал и без да го пържите"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г за паниране
  • яйца - 2 броя
  • брашно - 4 - 5 с.л.
  • бира - 1 ч.ч.
  • магданоз - пресен, накълцан
  • черен пипер - на вкус
  • олио - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кашкавала за паниране предварително за 15 минути във фризер.

Разбийте жълтъците с брашното и бирата и внимателно ги объркайте с разбитите на сняг белтъци.

Нарежете студения кашкавал на парчета с дебелина до 1, 5 см. Овалвайте ги първо в ледена вода, после в панировката и ги подреждайте в тава с хартия за печене.

Сложете в подходяща, предварително намазнена тава да се изпекат. Пекат се в много силно загряна фурна от двете страни. Поднесете с прясно накълцан магданоз и резен лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
44
34
21
10
Дай твоята оценка: