Начин на приготвяне
Квадратна форма за кекс със страна 23 см. се намазва леко с масло.
Едната кора се намазва с разбития жълтък на едно от яйцата, слага се втората и леко се притиска. Краищата се изрязват така, че да пасват на формата.
Полученият блат се надупчва с вилица и се пече 15 минути в предварително загрята до 210°С фурна до кафяв цвят.
През това време в сгорещения зехтин се запържват гъбите на умерен огън 5 минути, отстраняват се от огъня и се прибавят беконът, лукът и магданозът.
Подправя се със сол и черен пипер на вкус и се охлажда. Яйцата и сиренето се разбиват с миксер 5 мин., прибавя се гъбената смес.
Разбърква се, формата се изважда от фурната и сместа се изсипва върху тестото. Температурата се намалява до 180 °С и се пече 25 минути.
Изважда се и се охлажда във формата. След като изстине, се нарязва на триъгълни или квадратни парчета.