Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Кайсиеви хапки в бекон

Кайсиеви хапки в бекон

Кайсиеви хапки в бекон
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
10
"Много вкусна смесица от вкусове"

Необходими Продукти

  • сушени кайсии - 10 - 12 бр.
  • бекон - 100 г
  • бадеми - 10 - 12 бр.
  • копър - 3 - 4 клонки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В средата на всяка кайсия сложете по една бадемова ядка.

Нарежете бекона на подходящи лентички и увийте плътно кайсиите, като фиксирате с клечки за зъби.

Запечете хапките в предварително загрята фурна на около 190 градуса до златисто.

Наредете готовите хапки в плато и гарнирайте с клонки копър.

Кайсиевите хапки в бекон са много сполучливи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
За кратко запечени, не е фатално! Ароматът на сушените плодове е по-наситен. Така пък се губи част от мазнината. Но пък и незапечени, също може да се получи добре.
28.02.2016 14:27
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотно предложение,аз бих ги увила без да ги запичам,бекона пуска мазнина,която ще убие вкуса на сушената кайсия
27.02.2016 10:25
1