Начин на приготвяне
От продуктите се замесва твърдо тесто. Разделя се на две топки, които се разточват на тънки кори и се оставят да изсъхнат върху кърпа.
Когато се почти изсъхнали, се нарязват на квадратчета със страна около 10-12 см и се оставят върху навлажнена кърпа. Рибата се сварява и се обезкостява.
Стрива се с вилица. Яйцата и гъбите се нарязват на ситно. Прибавя се млякото, парченце масло, сол и черен пипер. Разбърква се добре.
Канелоните се сваряват в леко подсолена вода, върху всяко квадратче се слага от приготвената смес, навиват и се слагат в намазана с масло тавичка.
Пекат се в гореща фурна за кратко време. По желание могат да се поръсят с кашкавал или сирене.