Начин на приготвяне
Киселото мляко се разбива заедно със содата. Прибавя се олиото и захарта, разбива се още малко с миксер. След това добавете канелата, какаото и с помощта на тел разбъркайте, докато течността поеме какаото и канелата.
Добавете брашното, разбъркайте, докато се получи гладка каша. Изсипете го в тава, застлана с хартия за печене, и го сложете в предварително загрята фурна на 200 градуса и го печете 10-15 минути, като проверявате с клечка дали е готова.
Готовият сладкиш се изкарва от фурната и се оставя леко да поизстине. По това време пригатвете глазурата. Сложете в малка тенджерка маргарина, водата, двата вида какао и пудрата захар, разбърквайте и оставете леко да поври.
Готовата глазура се изсипва в/у сладкиша. Оставете да поеме течността. След като изстине, го нарежете.