Торта с бишкоти и конфитюр

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Торта с бишкоти и конфитюр1 / 2
28/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 пакет
  • конфитюр - 1/ 2 бурканче, от ягоди
  • кисело мляко - 500 г цедено
  • сметана - 200 мл течна сладкарска (за разбиване)
  • пудра захар - на вкус
  • ванилия - 1 бр пакетче
  • кафе - 1 ч.ч. готово
  • какао - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подреждаме в тавичка половината бишкоти, като всяка топваме в кафето (не мога да пия кафе и правя тортата с кафе Инка).

Отделно разбиваме течната сметана и смесваме с цеденото кисело мляко, пудра захар на вкус и ванилия.

Върху бишкоти слагаме от ягодовия конфитюр количество на вкус (може и друг конфитюр по вкус ).

Отгоре намазваме от крема. Отново подреждаме ред бишкоти и конфитюр. Покриваме с крем. Ръсим с какао.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: