Сьомга с оризови спагети

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
138
580
244
396
1
31/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 667
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата изпържва за по 4 мин.от страна. Оставя се на кухненска хартия да се отцеди.

Оризовите спагети приготвяме по указанията на пакета. В тиган запържваме зеленчуците, които предварително сме нарязали на ленти. Към тях добавяме скаридите и спагетите.

Добавяме соса и бульона и варим до готовност. Ароматизираме със сусамовото олио.

Сервираме в чиния оризовите спагети с зеленчуците, като поставим парченца сьомга от горе.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар