Картофи с пикантина

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
06/02/2016
"Тайната на тези картофки е в подправките - издаваме ви я, а вие ще почерпите по бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 048
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо сваряваме картофите. Изцеждаме ги и ги оставяме да изстинат. Нарязва ме ги на кубчета.

В тиган се слага олио, колкото да покрие дъното, и масло да се разтопи. Добавяме картофите и ги запържваме за около 10 мин.

Добавяме 2 с.л. пикантина и отново разбъркваме. Добавяме и чесън на прах и оставяме да се запържат още 5 мин.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар