Картофи с пикантина

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Картофи с пикантина2 / 2
06/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
2
"Тайната на тези картофки е в подправките - издаваме ви я, а вие ще почерпите по бира"

Необходими Продукти

  • картофи - 400 г
  • пикантина - 2 с.л.
  • чесън - 1 к.л. на прах
  • олио
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо сваряваме картофите. Изцеждаме ги и ги оставяме да изстинат. Нарязва ме ги на кубчета.

В тиган се слага олио, колкото да покрие дъното, и масло да се разтопи. Добавяме картофите и ги запържваме за около 10 мин.

Добавяме 2 с.л. пикантина и отново разбъркваме. Добавяме и чесън на прах и оставяме да се запържат още 5 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: