Картофена разядка

Стефка Георгиева
Стефка Георгиева
Новак
09/03/2016
"Много оригинална и ефектна картофена рязядка, която можете да поднесете като гарнитура или като мезе към вино и ракия"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
28 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо142 381
  • Преглеждания за месеца4977
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена28

Необходими Съставки

  • картофи - 2 големи
  • сол - 1 к.л.
  • чесън - 4 скилидки
  • олио - 2 с.л.
  • червен пипер - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите. Обелваме и намачкваме с вилица. Добавяме пресования чесън, солта и олиото. Разбъркваме.

С помощта на 2 лъжици оформяме листата на цветето, с вилица набраздяваме отгоре.

Поръсваме разядката с червен пипер.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар