Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Домашна подправка

Домашна подправка

тинтин
Новак
36821
Домашна подправка1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
"Предвидливата домакиня винаги има в килера си от тази домашна подправка. Така лесно и бързо приготвя ястия, без да тича до магазина!"

Необходими Продукти

  • моркови - 1 кг
  • целина - 1 връзка
  • домати - 1 кг
  • пипер - 1 кг
  • магданоз - 1 връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти в суров вид се смилат в машинка за кайма. Посолява се на вкус и разбъркваме добре.

Получената смес я слагаме в малки бурканчета. Стерилизираме ги за 5-10 минути.

Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Valentina
Valentina
Правя я вече близо 20 години. Точно по този начин. Чудесна е.
Горещо препоръчвам на всички работещи домакини.
06.07.2014 18:29
1
Лара
Лара
Правя подправка за супа по подобен начин обаче слагам повечко зелении - магданоз,пащарнак, целина иповечко сол, пипер слагам само зелен,домати не слагам, не стерилизирам, съхранявам в хладилника.
21.07.2012 23:12
Ива
Ива
Аз я правя тази подправка, само че с килограм сол и килограм кромид лук, без да стерилизирам и пак е супер трайна.
01.08.2011 18:09